marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
A DEZMOSTENIT-O! Decizie radicala luata de Adi Minune dupa ce Carmen s-a impacat cu Franco

A DEZMOSTENIT-O! Decizie radicala luata de Adi Minune dupa ce Carmen s-a impacat cu Franco

Arata-le si prietenilor tai

Se spune ca dragostea trece prin stomac. Ei bine, in ceea ce ii priveste pe Franco si pe Carmen, lucrurile stau putin diferit, daca tinem cont de ultima hotarare luata de tatal fetei.

 
adrian minune
Cu toate ca, pare-se, ar fi fost de acord cu impacarea fiicei lui cu Franco, Adi Minune este un butoi de pulbere. Zilele trecute, manelistul a avut o discutie extrem de aprinsa cu fata sa, consecintele fiind dintre cele mai drastice.

Din cate se pare, Minune i-ar fi spus lui Carmen ca, daca vrea sa fie in continuare cu Carmen, nu va mai vedea niciun ban de la el, tanara urmand sa se intretina pe cont propriu.
Fata de manelist a decis cu sufletul, hotarand sa pastreze relatia cu alesul inimii ei, in ciuda lipsei banilor. Ce-i drept, ramane de vazut daca Adi Minune isi va tine promisiunea.

„Love story” pe ritm de… manele

Povestea de dragoste dintre Carmen si Franco a inceput anul trecut, punctul culminant fiind fuga de acasa a fiicei lui Minune. De altfel, manelistul a fost de la bun inceput impotriva relatiei, acesta fiind, de altfel, si motivul escapadei.

About admin

One comment

  1. Foarte bune informatii am gasit aici. Va dorec mult spor in ceea ce faceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*