marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
Adi de la Vâlcea, mari probleme cu memoria! Vezi la cine apelează artistul pentru a-şi onora cântările!

Adi de la Vâlcea, mari probleme cu memoria! Vezi la cine apelează artistul pentru a-şi onora cântările!

Arata-le si prietenilor tai

Datorită talentului său muzical, Adi de la Vâlcea a dat lovitura în lumea manelelor încă din copilărie. Succesul pe care l-a dobândit de-a lungul timpului îi aduce artistului o grămadă de cereri la diverse evenimente. Având foarte multe invitaţii, i se mai întâmplă să le și… încurce!
adi
Adi de la Vâlcea este unul dintre cei mai iubiți manelişti de la noi din ţară, motiv pentru care şi cererile pentru cântări curg fără încetare. În limita disponibilităţii, dar şi a onorariului, artistul încearcă să împace pe toată lumea, programând chiar mai multe petreceri într-o seară, dacă locaţiile îi permit acest lucru. Problema artistului intervine în momentul în care uită efectiv ce nunţi are deja programate şi le suprapune, fără posibilitatea de a le onora.
„Îmi aduc aminte de o cântare pe care o programasem, dar am uitat de ea, iar în jurul orei şase seara am primit un telefon: «Domnul Adi la ce oră ajungeţi?», iar eu eram deja la altă nuntă. L-am sunat repede pe Jean de la Craiova şi am avut norocul că era liber şi a putut merge în locul meu. A doua zi am mers la cel care avusese nunta şi i-am cântat gratis în curte. Îmi era foarte ruşine”, a povestit Adi de la Vâlcea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*