vineri , 22 septembrie 2017
Breaking News
Alex Velea – Tiki Taka

Alex Velea – Tiki Taka

Arata-le si prietenilor tai

Dupa doua single-uri sensibile („Din vina ta” și „Defectul tău sunt eu”), care au adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, e momentul pentru o nouă piesă Alex Velea. Artistul revine cu „Tiki Taka”.

 
alex velea
Cel mai nou single a artistului este produs în studiourile HaHaHa Production. Muzica a fost compusă de Vlad Popescu, Șerban Cazan, Marius Pop, Alex Racoviță și Theea Miculescu, iar la versuri au contribuit Vlad Popescu și Theea Miculescu.

„<> este piesă senzațională, la care am lucrat mult alături de echipa minunată de la HaHaHa Production. Am așteptat cu nerăbdare să o lansăm, iar rezultatul a meritat din plin așteptarea. Piesa are și un clip spectaculos, în regia lui Iulian Moga, un om alături de care este întotdeauna o plăcere să lucrez. Filmările videoclipului au fost o adevărată provocare pentru mine. Au presupus multe cascadorii, care m-au solicitat intens și mi-au dat destul de multe emoții. În același timp, a fost o experiență foarte frumoasă.”, ne spune Alex Velea care a mai lansat recent un videoclip cu Boier Bibescu!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*