marți , 17 octombrie 2017
Breaking News

Alexa & Alessia – Allez

Arata-le si prietenilor tai

Alessia o ajuta pe eleva ei de la canto, tanara Alexa, sa isi lanseze primul single din cariera – Allez. Frumoasa Alexa vorbeste fluent trei limbi straine, asa ca alegerea titlului in franceza e perfect naturala pentru single-ul de debut.
Alexa feat_ Alessia - Allez - cover
Filmarile videoclipului au avut loc la Adora Urban Village de regie ocupandu-se Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), cei care au lucrat si cu Puya, Connect-r, Doddy, Vescan, Red Blonde.
Clipul are o poveste interesanta si captivanta: „Iubitul meu din clip ma inseala, iar eu ma razbun, „what goes around, comes around”. Mesajul piesei este ca femeile loiale sunt cele mai puternice.”, a povestit Alexa.


Alexa este una dintre elevele mele de la cursurile de canto, iar faptul ca acum lansam impreuna o piesa nu face decat sa ma bucure, sa vad ca a trecut de la stadiul de eleva a mea, la cel de colega de scena. Alexa imi este foarte draga, este un proiect in care am investit suflet si timp si ii voi dai intotdeauna sfaturi care sa o ajute sa-si indeplineasca visul, acela de a fi cunoscuta datoria pieselor ei.”, a spus Alessia.

Alessia a lansat in toamna anului trecut piesa Fata rea, cu tot cu videoclip, iar la finalul anului trecut a colaborat cu Blazon si Mario Moretti pentru Dac-am sa plec. Tot in 2014, Alessia a colaborat cu Pavel Stratan pentru Vorbe letale. Sursa: Urban.Ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*