marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
BOMBA! EA ESTE noua iubita a lui Nicolae Guta! A spus CE AU FACUT la prima întalnire

BOMBA! EA ESTE noua iubita a lui Nicolae Guta! A spus CE AU FACUT la prima întalnire

Arata-le si prietenilor tai

Nicolae Guță are o nouă iubită și a hotărât să facă publică relația, chiar dacă cei doi nu se cunosc de foarte mult timp.
Flori se numește noua cucerire a lui Nicolae Guță. Cei doi par în culmea fericirii și declară sus și tare că se iubesc foarte mult, deși relația este ”proaspătă”. Iubita manelistului a povestit cum l-a cunoscut pe acesta.
guta noua iubita
”Acum câteva luni i-am trimis o cerere de prietenie pe fb și e nu mi-a acceptat-o. După un timp, am primit un mesaj, în care mă întreba de fac. De acolo a pornit totul. Eu deja era un fan de-al lui de foarte mult timp. La prima întâlnire am fost foarte emoționată. Eu sunt o fată simplă și am fost mândră. Orice femeie și-ar dori să fie cu Nicolae Guță. Și din atâtea femei, m-a ales pe mine. Ne-am sărutat din prima. Am stat împreună câteva zile. Dacă nu era dragoste, nu eram aici”, a declarat Flori, la Antena 1.
Mai mult, tânăra a renunțat la jobul ei din Italia și s-a întors în România, de dragul lui Guță. ”Nu pot trăi nemângâiat, nesărutat. E o dragoste frumoasă. E o fată cuminte, nu bea, nu fumează. Ne uităm la filme. Am văzut că nu e cu cluburile. Încercăm, vedem despre ce e vorba. Femeia arată… sistem. E bună de iubit”, a mărturisit Nicolae Guță.
Între timp, Narcisa, soția lui Guță a vorbit la Kanal D, despre felul în care colaborează cu acesta, dar numai pe plan profesional: ”Am scos o piesă cu Guță, pentru Alberto (n.r. – fiul lor)”. Ea a vorbit pentru prima dată de când a ieșit din arest, însă nu a putut intra în prea multe detalii: ”A fost o experiență despre care nu pot vorbi. Trec printr-o perioadă mai dificilă, dar timpul le vindecă pe toate”.
Narcisa a vorbit și despre noua iubire a manelistului: ”Guță se îndrăgostește într-un minut. Femeile sunt atrase de cine este el, dar nu vede nimic, nici una”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*