marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
Cu ce cantaret se iubeste Alina Erimia.

Cu ce cantaret se iubeste Alina Erimia.

Arata-le si prietenilor tai

Considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Alina Eremia nu mai este singura. Frumoasa cantareata si actrita traieste o poveste de dragoste in mare secret cu Bogdan Medvedi, liderul trupei Maxim.
 
Bogdan a devenit cunoscut cand avea doar 18 ani. Mai precis, in 2011, la „X Factor”. Desi a fost eliminat in semifinale, tanarul a impresionat pe toata lumea, fiind considerat acum unul dintre cei mai talentati si promitatori cantareti din industria noastra muzicala.
eremia
Si cum un cantaret de succesul lui avea nevoie de o iubita pe masura, in viata sa a aparut Alina Eremia. Cei doi au fost mai intai prieteni, insa, de cateva luni, amicitia s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste. Tinuta, pentru moment, la secret…
Nascut in Chisinau, Bogdan Medvedi s-a mutat in Iasi impreuna cu parintii, la scurt timp dupa terminarea clasei a VIII-a. Artistul provine dintr-o familie de muzicieni, tatal lui cantand la bass si cu vocea, iar mama la pian.
In 2011, convins de colegii de clasa, a hotarat sa participe la preselectiile „X Factor”. A convins si a ajuns pana in semifinale, alegandu-se, totodata, cu supranumele de „Bruno Mars de Romania”, dupa ce a intrepretat cu mare succes doua dintre hit-urile faimosului cantaret.
Tanar, ochi albastri, carismatic si extrem de talentat, Bogdan Medvedi are mare lipici la femei si este un apropiat al cantaretelor, fiind foarte bun prieten cu Antonia si cu Lidia Buble.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*