marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
Delia, interzisa la TV!

Delia, interzisa la TV!

Arata-le si prietenilor tai

Se pare ca Delia nu place tuturor si cantareata a primit reclamatii la CNA pentru piesele Da, mama si Cum ne noi. Cele mai noi hituri ale juratei X Factor risca sa fi interzise la difuzarea pe TV.
delia
Inca de la aparitia Da, mama, trackul a starnit o multime de comentarii si reactii, cei mai puristi considerand ca influenteaza prost copiii si adolescentii. Chiar si asa, piesa e un succes rasunator, fiind vizualizata de peste un milion de ori in prima zi de lansare, in timp ce featuring-ul cu Carla’s Dreams, cum ne noi, a facut o premiera pentru piesele in limba romana.

Evident, cantareata a declarat intr-un interviu ca e o problema de ipocrizie, in istoria muzicii romanesti existand multe piese care trateaza subiectul bauturii si betiei si sunt in continuare difuzate fara probleme si fara nici o reactie negativa: Suntem ipocriti, efectiv. Exista si au existat melodii pana la „Da, mama”, in folclor. „Bun ii vinul ghiurghiuliu”, „Ia mai toarna-un paharel”. Sunt 7 mii de piese despre alcool: palinca, tuica si tot ce vrei tu. Nu s-a autosesizat nimeni.
Decizia celor de la CNA va fi luata in cadrul zilei de astazi, dupa ce vor analiza cele 6 plangeri care au venit impotriva Deliei si ale pieselor sale. Cum ne noi si Da, mama au fost difuzate de cele mai importante posturi muzicale de la noi – Music Channel, ZU TV, Kiss TV, UTV, MTV România, Kiss FM, Radio 21, Radio ZU, PRO FM si Europa FM. In cazul in care CNA decide ca piesele nu sunt in regula, cele doua fie vor fi interzise cu totul de la difuzare fie vor putea fi difuzate doar dupa ora 22:00. Nu e prima oara cand unii artisti sunt interzisi pentru difuzare din motive care par cel putin dubioase. Jason Derulo si Talk Dirty, unul dintre marile hituri ale anului trecut, a fost interzisa de CNA, alaturi de alte piese ale rapperilor romani, iar Andra cu Inevitabil va fi bine a fost si ea scoasa de pe TV anul trecut. Sursa: urban.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*