marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
Prima reactie a lui Calin Goia dupa ce Romania s-a calificat în finala de la Eurovision

Prima reactie a lui Calin Goia dupa ce Romania s-a calificat în finala de la Eurovision

Arata-le si prietenilor tai

calin-goia
Marţi, 19 aprilie, România a fost una din cele 16 ţări care au intrat în cursa pentru marea finală Eurovision de anul acesta şi care are lco la Viena, Austria. Alături de alte 9 ţări, trupa Voltaj a fost votată să ajungă în finală, cu piesa „De la capăt”Emoţii mari pentru trupa Voltaj, dar şi pentru români! În ciuda numeroaselor controverse, Voltaja primit voturile necesare pentru a reprezenta Romania în finala Eurovision de la Austria.
La scurt timp după aflarea voturilor, solistul formaţiei, Călin Goia, le-a transmis un mesaj tuturor, prin intermediu reţelelor de socializare.
„Dragii mei, suntem în finală. Mulţumim tuturor celor care ne-au votat şi care au crezut în noi. De la capăt o luăm sâmbătă, din nou”, a transmim artistul.
România s-a calificat în finala de sâmbătă, a concursului internaţional Eurovision, pe locul 4, în urma voturilor venite din partea celorlalte ţări europene. Trupa a intrat în concurs cu melodia „De la capăt (All over again)”, iar piesa are un puternic mesaj social şi sprijină toţi copiii lăsaţi în ţară de către părinţii care au plecat să muncească în străinătate, în căutarea unui trai mai bun.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*