marți , 17 octombrie 2017
Breaking News
Starul cu viata cumplita! Eroul Romaniei de la EURO 2016 a ramas orfan de mic si a incasat batai teribile!

Starul cu viata cumplita! Eroul Romaniei de la EURO 2016 a ramas orfan de mic si a incasat batai teribile!

Arata-le si prietenilor tai

Din cel mai hulit fotbalist al echipei naţionale, Bogdan Stancu a devenit omul cu golul pentru „tricolori”. Mijlocaşul a marcat de două ori la Campionatul European şi băieţii lui „tata Puiu” au păstrat astfel şanse de calificare în „optimi”.

„Salvatore della Patria” pentru Chiricheş şi compania, Stancu nu a fost cel mai fericit copil din România. Jucătorul formaţiei turce Genclerbirligi a fost nevoit să îndure bătăile crunte ale tatălui său. Bărbatul a căzut în patima alcoolului.

Bogdan şi fratele său, Vali, au fost umiliţi de părintele lor. Într-o iarnă, Stancu senior i-a scos pe amândoi din casă în picioarele goale, prin zăpadă. Drama nu s-a oprit însă aici. Tatăl fotbalistului a murit de ciroză, în 2001, când acesta avea doar 13 ani.

De atunci, Vali, care este mai mare, a avut grijă de Bogdan. Primul contact al actualului star al echipei naţionale cu fotbalul a avut loc în 1998. Stancu a fost recomandat antrenorului Mihăiţă Ianovschi de un paznic al şcolii la care învăţa la Piteşti. L-a impresionat imediat pe tehnician, care l-a luat la FC Argeş. Chinuit de problemele de acasă, „Motanul” a vrut să renunţe la fotbal, imediat după decesul tatălui său. Ianovschi l-a convins să continue.

Bogdan Stancu a făcut senzaţie la Unirea Urziceni şi la Steaua. Soarta l-a dus în Turcia, la Galatasaray, acolo unde zeu este Gică Hagi. A trecut şi pe la Orduspor, iar acum joacă la Gencler.

În periplul din Turcia, Stancu şi-a permis un lux la care nici nu visa vreodată. Fotbalistul a dat 10.000 de euro, pentru un implant de păr. Acum are podoabă capilară şi o ţară întreagă la picioare. Hai, Bogdan, dă-le gol şi albanezilor! Sursa: spynews.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*